Foodtrucks

Piaggio Bella

“Werken met de piaggio geeft mij gelijk een vakantiegevoel”

De Piaggio geeft mij meteen het het gevoel dat ik in Italië ben, daarom ga ik ook zo graag met haar op pad. Ons team bedenkt elke keer weer namen voor onze trucks en de Piaggio heeft de naam ‘Bella’. Het is een echte eyecatcher op elk feest. We kunnen hem bij verschillende gelegenheden inzetten, denk aan: koffiebuffet, cocktailbar, borrelplanken, toetjesbuffet en natuurlijk ook pizza’s. Bella kan zowel alleen als samen met Lucca haar grote broer langskomen. Door haar geringe formaat is plaatsing haast overal mogelijk maar onderschat haar niet, ze heeft een vinnig karakter!

Door haar geringe omvang kunnen we Bella al inzetten bij feestjes vanaf 10 personen.

Michelle

Foodtruck Lucca

“Alles uit de houtoven smaakt beter”

Het liefste ga ik met deze foodtruck op pad, onze buitenkeuken op wielen. Eigenhandig gebouwd en voorzien van alle gemakken. Als de wagen helemaal is opgezet hebben we een open keuken gecreëerd en dat binnen 60 minuten. Door het open karakter kan iedereen zien wat wij allemaal doen, van het uitrollen van het deeg tot het snijden van de pizza. Met deze foodtruck komen we altijd minimaal met z’n tweeën. Voor mij als chef extra leuk om direct contact te hebben met de gasten en feedback te krijgen. Graag maak even tijd vrij om te laten zien en vertellen hoe wij ons eten bereiden

Deze foodtruck zetten wij in bij feesten vanaf 35 personen. In principe is deze foodtruck geheel zelfvoorzienend. Een gewone 220V aansluiting voor de electra is wel fijn.

Jelani