Beoordelingen

Marina Imhoff
10/10/2022
We hadden een food truck van Piazzani op onze housewarming party en het was een grote hit! Van borrelplanken, tot pizza's en koffie toe. Super blij met het lekkere eten en de top service. Echt een aanrader!
Natascha Luteijn
22/09/2022
Afgelopen dinsdag een Italian Summer Event voor ons hoofdkantoor laten begeleiden Piazzani. Er valt niks op aan te merken of toch wel: Fijne samenwerking met Jelani van A tot Z. Heerlijke zelfgemaakte pizza's en verse salades. Foodtruck en locatie waren gezellig aangekleed met o.a. sfeerverlichting, drank, borrelplanken en de geur van versgebakken pizza's. Dikke aanrader voor een event | partij | feestje.
Daniel van Raaij
26/07/2022
Wauw, wat een ervaring! Jelani communiceert ontzettend prettig en maakt er echt een feest van! Niet geheel onbelangrijk, de pizza's zijn heerlijk. De foodtruck geeft een echte Italiaanse sfeer. Een absolute aanrader!
Simon Tosserams
24/05/2022
Jelani met zijn team stond voor ons feest voor 100 personen voor ons klaar met heerlijk verse salades, koffie, borrelhapjes en natuurlijk zeer smakelijke pizza’s die snel afgebakken werden in de houtoven. Het contact vooraf liep erg prettig: flexibel, reageerde snel en gaf een scherpe prijs. En een presentje achteraf als kers op de taart!
Koen Reijers
24/05/2022
Piazzani creëert een erg leuke sfeer en het eten is perfect! We hebben gezamenlijk een hele leuke groep verzorgt op het water met onze sups en het lekkere eten van Piazzani. Een hele fijne samenwerking om voort te zetten.
Tim den Braber
02/05/2022
Heerlijk genoten van de pizza's en daarnaast hele gezellige sfeer in en rondom de foodtruck. 🙂
Joost Doevelaar
02/05/2022
Vanaf begin tot einde zijn we buitengewoon onder de indruk van Piazzani. De communicatie was vanaf het begin al gelijk goed, met goede vragen en duidelijke voorstellen. Toen de dag zelf, uitstekend gedaan. De presentatie van de foodtruck klopt gewoon, Jelani weet met iedereen een praatje te maken en ze maken ook nog een buitengewoon lekkere pizza’s. Van begin tot eind een succes en zeker aan te raden.
Anja Klop
26/10/2021
Met veel plezier hebben onze collega's genoten van de heerlijke pizza's van Piazzani tijdens ons kleine 'werk'feest ! In de toekomst gaan we zeker vaker gebruik maken van hun diensten.
Marleen
01/10/2021
Piazzani uitgenodigd voor onze bedrijfsborrel, het was een zeer geslaagde avond! De foodtruck zag er leuk uit en Jelani heeft in overleg een lekkere Italiaanse borrelplank, diverse lekkere pizza's en tiramisu gemaakt. Jelani heeft een flexibele instelling, denkt mee en stemt goed af op de wensen van de klant. Kortom een aanrader als je een leuke foodtruck wil boeken.
Bram Wolf
29/09/2021
De Pizza's van Piazzani zijn heerlijk! Op locatie, uit een hout gestookte steenoven met heerlijke originele Italiaanse recepten. Wat wil je nog meer? 🙂 Op onze bruiloft was deze cateraar een grote hit, iedereen blij! 🙂 Ook denken ze goed met je mee over alternatieven voor zwangere vrouwen, veganisten enz.