Beoordelingen

Lotte Beijer
28/02/2024
Heerlijke pizza’s, top service en een hele goede sfeer. Absoluut een aanrader! 🍕❤️
margot genderen, van
11/02/2024
Heel fijn cateringbedrijf; snelle communicatie, fantastisch eten; kleine hapjes, toetjes en pizza, op locatie vers uit de houtoven én leuk personeel. Wat wilt een mens nog meer?
Merel Broos
29/01/2024
Fijn cateringbedrijf; goede communicatie met eigenaren en een heel breed assortiment met veel mogelijkheden. Daarnaast is het personeel vriendelijk en zijn ze erg flexibel in hun kunnen!
Asli Bildirici
11/12/2023
Jelani and Michelle helped us with the catering of our Christmas event this year. They were flexible and helpful with last minute changes. The food was really delicious. They were super nice and braved the cold in NDSM North for us.
AM
24/11/2023
Jelani en zijn team stonden bij ons op de oprit voor mijn 40e verjaardag pizza’s te bakken. Iedereen was zeer tevreden en nogmaals bedankt voor alles! De gasten hebben heerlijk gegeten en ik heb geen kritiek gehoord. Ook geen verrassingen in het proces of de prijs naderhand, dus ga vooral zo door!
Gerlinde van der Vegte
16/10/2023
Een weekend lang heeft Jelani met zijn fijne team onze bruiloft tot een succes gemaakt! Als je van de italiaanse keuken houdt zit je bij hem echt perfect; het eten en drinken was heerlijk. In de voorbereiding van onze bruiloft heeft Jelani heel actief meegedacht met het menu, feestelijke welkomstdrankjes, aankleding op tafel etc. Superfijn! De kers op de taart was een enorm gezellige voorproefavond waar Jelani bij ons thuis er al een feest van maakte. Echt een dikke aanrader!
Monique Fransen
19/12/2022
Heerlijke pizza's en topservice!
Marina Imhoff
10/10/2022
We hadden een food truck van Piazzani op onze housewarming party en het was een grote hit! Van borrelplanken, tot pizza's en koffie toe. Super blij met het lekkere eten en de top service. Echt een aanrader!
Natascha Luteijn
22/09/2022
Afgelopen dinsdag een Italian Summer Event voor ons hoofdkantoor laten begeleiden Piazzani. Er valt niks op aan te merken of toch wel: Fijne samenwerking met Jelani van A tot Z. Heerlijke zelfgemaakte pizza's en verse salades. Foodtruck en locatie waren gezellig aangekleed met o.a. sfeerverlichting, drank, borrelplanken en de geur van versgebakken pizza's. Dikke aanrader voor een event | partij | feestje.
Daniel van Raaij
26/07/2022
Wauw, wat een ervaring! Jelani communiceert ontzettend prettig en maakt er echt een feest van! Niet geheel onbelangrijk, de pizza's zijn heerlijk. De foodtruck geeft een echte Italiaanse sfeer. Een absolute aanrader!