Foodtrucks

Bij piazzani hebben we verschillende mogelijkheden om uw cateringvraag in te vullen.
We beschikken over een grote foodtruck met houtoven en een tweetal kleinere piaggio’s.
De piaggio’s hebben een gasoven waarmee deze ook in een binnensituatie uit de voeten kunnen.
Met liefde en plezier verzorgen we ook de drank tijdens uw feest, als 1ste foodtruck in Nederland hebben wij een tapinstallatie met bier van Brouwerij ‘t Ei uit Amsterdam en Brouwerij Alfa uit Schinnen!

De maaltijd afsluiten met een pittige espresso? Geen enkel probleem. We kunnen een piaggio uitrusten met een koffiemachine en barista voor een extra showelement. Handmatig zal de koffie gezet worden en de melk opgeschuimd. Ook hebben we volautomatische koffiemachines van het merk Jura welke snel en efficiënt alle koffies kunnen bereiden.

Grote foodtruck.

Deze truck hebben wij al 8 jaar in ons bezit en eigenhandig opgebouwd zoals hij nu is. De houtoven geeft de pizza de unieke smaak en beleving. Met een capaciteit van ongeveer 80 pizza per uur een echte krachtpatser.

Om deze foodtruck te plaatsen hebben we ongeveer 5 bij 5 meter nodig. Hij kan op droog gras of zand staan. De aslast is 2100 KG en heeft twee geaarde stopcontacten nodig, verbruik van elektra is 6000 watt.


Kleine piaggio

Deze piaggio van het type AP50 is een klein en handzaam wagentje. Deze is uit te rusten met twee pizzaovens op gas of te gebruiken als koffiebar.

Bij het maken van pizza zit de capaciteit op ongeveer 40 stuks per uur.
Uitgifte van koffie is 100 stuks per uur.

Om deze foodtruck te plaatsen hebben we 5×3 meter nodig en een geaard stopcontact.


Grote piaggio

Dit echte werkpaad van Italie is relatief onbekend in Nederland. Deze Ape van het type TM is een stuk groter dan de AP50.

We kunnen deze piaggio inzetten om pizza te maken met 3 ovens, de capaciteit is 60 pizza per uur. Ook gebruiken we deze piaggio als sweettable, of we rusten hem uit met barbecues voor het maken van hamburgers.

Voor de plaatsing hebben we 3×5 meter nodig en een geaard stopcontact.


De Bierbar

Een biertap uitgerust met twee bierkranen. Als 1ste foodtruck in Nederland werken wij samen met Brouwerij T’Ei en Brouwerij Alfa. Hier zijn we best trots op.

Samen met een breed assortiment frisdrank, cocktails en wijnen een mooie aanvulling op je feest.
De Wijnbar

In dezelfde stijl als de bierbar hebben we ook een wijnbar. Deze zetten we in op locaties waar minder capaciteit gewenst is of als extra bar bij grote aanvragen.

In overleg met onze wijnleverancier kunnen we een uitgebalanceerde wijnkaart samenstellen voor ieder feest. Leuk detail, de wijnkisten zijn allemaal uit eigen kelder!

Voorbeelden uit de praktijk: