Blog 12, Lichtpuntje in een Flesje

Lighttown Brewers, Stichting ALS en Piazzani bundelen krachten met brouwers uit heel Nederland

In de wereld van bier, goedheid en samenhorigheid ontstaat soms iets magisch. Dat magische moment is elk jaar te vinden in de samenwerking tussen Lighttown Brewers, Stichting ALS. Het draait allemaal om meer dan alleen hop en gerst; het draait om het verenigen van krachten voor het goede doel.

Stichting ALS, die zich inzet voor de strijd tegen de genadeloze ziekte amyotrofische laterale sclerose, vindt een onwaarschijnlijke bondgenoot in de ambachtelijke bierbrouwers van Lighttown Brewers. Wat deze samenwerking nog specialer maakt, is dat brouwers vanuit heel Nederland samenkomen bij Lighttown Brewers om gezamenlijk te werken aan het speciale ALS-biertje. Het is een ware smeltkroes van brouwtalent en solidariteit.

Het hoogtepunt van deze bijzondere samenwerking? Een jaarlijks terugkerend speciaal biertje, dat niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook bijdraagt aan het ondersteunen van onderzoek en zorg voor ALS-patiënten. Het is hartverwarmend om te zien hoe een eenvoudig flesje bier een groot verschil kan maken.

Piazzani, met hun passie voor lekker eten en gezelligheid, draagt bij aan het totaalplaatje. De sfeervolle ambiance van Piazzani vormt het perfecte decor voor het lanceren van het speciale ALS-biertje, waar bierliefhebbers én brouwers vanuit alle uithoeken van het land samenkomen om te proosten op hoop en vooruitgang. Dit jaar was deze gezellig dag op dinsdag 16 januari. Wij als Piazzani hebben geheel belangeloos meegewerkt aan deze bijzondere en geslaagde dag.

In een wereld waar samenwerking en vriendelijkheid soms schaars lijken, is dit trio een lichtpuntje. Samen zetten Lighttown Brewers, Stichting ALS en Piazzani zich in om de wereld niet alleen dorstlessend, maar ook hoopvol te maken.

Proost op het goede doel en de kracht van samenwerking in een flesje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *