Blog 5, jullie dag

De afgelopen periode was ondanks de zomervakantie een hele hectische en drukke periode voor onze pizzafoodtruck. We zijn hoofdzakelijk met de pizzacatering ingehuurd door bruidsparen die bij hun eigen huis (of dat van hun ouders) een trouwfeest gaven. 

Het concept zoals we het bij piazzani uitdragen past heel goed bij een bruiloft. Omdat we de pizza serveren volgens het “shared dining” concept ontstaat er snel een informele sfeer. Vaak horen wij om ons heen “we hadden echt een festival gevoel” Dat is heel fijn want door COVID-19 hebben we die natuurlijk al heel lang niet kunnen meemaken.

Graag denken we mee met de invulling van de dag. Heeft het eten een centrale en prominente rol? Liever wat meer op de achtergrond? Hoe zit de hele dag er uit? Wat moeten de gasten herinneren aan de dag? Het zijn zo maar wat vragen die we samen kunnen beantwoorden. 

De traditionele stukjes van een bruiloft kunnen natuurlijk niet onderbreken. Wat is er nou lekkerder dan een gevulde cannolo als onderbreking van de liedjes? Is er een centrale opening aan tafel? Ook daar hebben we oplossingen voor, we maken dan lange borrelplanken op de tafel.

Vanzelfsprekend openen de bruid en bruidegom het eten. Dit levert vaak een leuke foto op met heerlijke pizza. Ook tijdens het (dans)feest kunnen we je helpen aan lekkere en niet alledaagse hapjes. Denk dan eens aan de arrosticcini, een saté van de houtskoolgrill van lam.

Een echte blikvanger is de foodtruck natuurlijk al, zeker in combinatie met een stretchtent, prikkabel en een mooie vloer er in. Ook hierin helpen we graag, ondertussen hebben wij een mooi netwerk van verhuurders waar wij graag mee helpen. 

Ga je dus trouwen of denk je er aan om te gaan trouwen? Laat ons een meedenken, we zitten vol met goede ideeën.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *