Blog 8, het nieuwe jaar

Uitbuiken van de oliebollen en het kerstdiner zit er niet in als je een eigen bedrijf hebt. Je bent er altijd mee bezig……

We zijn al weer in de 2e week aangekomen van het nieuwe jaar. Traditiegetrouw een moment om als bedrijf terug te kijken naar het afgelopen jaar en nieuwe doelen te stellen voor het komende jaar. 

We hebben allemaal te maken met Covid. Als foodtruck en cateraar hebben we het zwaar, heel zwaar. Natuurlijk zijn er buiten de lockdown een aantal hele leuke klussen geweest. Daar zijn we ook heel erg blij en dankbaar mee, echter zitten we lange na niet op ons “gezonde” niveau. 

Terugkijken heeft in ons geval niet zo heel veel zin, vooruitkijken dan maar!

De aanvragen komen binnen voor 2022, wat direct opvallend is de omvang. 

Men kiest voor relatief kleine groepen maar wel met een heel compleet menu. 

Naast Pizza vult men het menu aan met borrelplanken, tiramisu, salades en vaak ook de drank. We zijn, zo je kan zeggen echt van alle markten thuis. 

Opdrachtgevers zijn en blijven zeer divers voor ons. Het gaat van bruiloften tot aan bedrijfsfeesten en openingen van vakantieparken. Dit maakt het werken voor ons zo aantrekkelijk en interessant. We komen op heel veel verschillende locaties en kunnen door onze uitgebreide menukaart het eten op verschillende manieren verzorgen. 

Iedere opdracht blijft natuurlijk een grote eer, zeker de bruiloften die zijn en blijven zeer speciaal. We zijn als bedrijf dan ook heel erg blij met de opdrachten die we uit onze vriendengroep en kennissenkring gegund krijgen en dan met name de bruiloften. 

De acquisitie gaat onverminderd door, we merken een kanteling in de aanvragen. Zaten we in onze toptijd, 2019, hoofdzakelijk in de Randstad. De opdrachten die we voor 2022 hebben staan zijn allemaal in de regio van Nijmegen en komen zoals gezegd uit onze eigen kring of via de website. 

Deze webpagina is verre van perfect, dit is voor jou als lezer gelijk een uitnodiging! Heb je nog leuke ideeën of verbeterpunten? Laat ze dan achter in de opmerkingen. 

Pling! Weer een nieuwe offerteaanvraag binnen, ik moet gaan…..!

Tot de volgende, 

Jelani 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *