Blog 9, Het is even geleden!

Blog 9, wat vliegt de tijd.

Lieve lezers, sorry sorry sorry. Ik zie dat het al ruim 15 maanden geleden is dat ik jullie een update heb gegeven binnen van piazzani. Ik ga mijn leven beteren echt!

We kijken terug op een geweldig 2022! Mooie feesten, de trend die we zagen tegen het einde van 2021 zette door. Men koos vaak voor een compleet menu met antipasti, voorgerecht, pizza en koffie bij het dessert. De groepsgrootte nam ook in 2022 steeds meer toe.

Daarnaast hebben we in 2022 een aantal bruiloften compleet mogen verzorgen. Een mooie nieuwe dienst in ons assortiment. Samen met het bruidspaar werken we naar de grote dag, of dagen(!) toe. Deze vorm van catering willen we meer gaan aanbieden in 2023, speciaal hiervoor hebben we een nieuwe website in de lucht: italiaanstrouwen.com

Ondertussen hebben we ook al weer 7 weken een student stagiair werken voor de communicatie. Sanne is student aan de HAN, opleiding communicatie. Ze gaat zich richten op de SEO en SEA van onze website.

In de haast zou ik jullie vergeten te vertellen dat we ondertussen ook een nieuwe website hebben. We zijn veel beter vindbaar en zijn dan ook super tevreden met het resultaat.

Tijdens de volgende blog ga ik wat meer vertellen over hoe wij te werk gaan met de organisatie van de huwelijken.

Tot de volgende!

Groet Jelani  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *