Kookcursus

De kookcursus

Twee keer per jaar organiseer ik samen met Andrea di Domenico een kookcursus. Deze cursus wordt gegeven bij Hotel Villa san’t Angelo in Alba Adriatica.
Uniek aan deze kookcursus zijn de kleine groepen, persoonlijke aandacht en de locatie. Het is mogelijk om deel te nemen als individu maar we bieden ook prive klassen aan. Leuk als bedrijfsuitje of als gezinsvakantie.

Iedere ochtend heeft een eigen thema, enkele thema’s zijn: antipasti, vis, desserts en primi (voorgerechten). In de middag hebben we tijd voor het bezoek aan een olijfproducent, wijnboerderij, koffiebranderij en bezoeken we een regionaal bekend restaurant.

De keuken van de Abruzzen is zeer gevarieerd met een heel groot aandeel vis. Dit zal dan ook zeker niet ontbreken.

In 2024 staat de 1ste cursus gepland in week 18

Hotel Villa Sant’Angelo

Dit is een stukje paradijs. Verscholen in de Abruzzen, ver weg van de massa. Het plaatsje Alba Adriatica is een typische vakantiebestemming voor Italianen. Welgestelde Romeinen en Napolitanen hebben hier een appartementje. Op straat tref je hier amper toeristen anders dan Italianen. Het is een regio die alles heeft, kust, bergen, olijven en wijn.

De keuken is werkelijk fenomenaal! Kenmerkend zijn de kleine gerechten, licht verteerbaar en hoofdzakelijk gemaakt met vis.

Samen met dit Hotel bieden wij kookcurssusen aan en organiseren we zelfs een huweljiken in Italiaanse stijl met onze andere onderneming www.italiaanstrouwen.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *